30 november

Hejsan hoppasn ! ser att det var ett tag sen jag skrev, har tänkt göra det flera ggr men andra saker har kommit ivägen, men nu skriver jag iaf, har julpyntat hela mitt rum nu, med massa ljus och lampor och tomtar, heeeeeeel mysigt ! :)

I morron är det 1 December, och vet ni vad det innebär ?! j juste, då får man öppna första rutan i sin CHOLADKALENDER !!! :D vilet betyder att det bara är 24 dagar till julafton, och jag har nästan köpt alla julklappar, men inte riktigt alla har några kvar..

har även varit och gjort nya naglar idag på annas nageldesign, vart inte riktigtt vanliga naglar idag utan blev med glittertippar, men jag gillart ;)
jaja ska plugga lite och sen sova !!

ciaooooo

25 november

Hej!

Kände igårkväll att jag hade lite ont i magen, men tänkte inte nå mer på det, i morse när jag vaknade hade ja ONT i magen så stannade hemma från praktiken, vilket var tur, 5 min efter att jag rest mig från sängen fick jag kuta till toan... Och sen ytterligare en gång.. faan det är inte nice.. men vad ska man göra ?? i morron ska jag då vara frisk, och fara på skolan på min enda lektion, sen ska jag på praktiken i morron då jag missade den idag. men hörde av tessa att det tydligen skulle vara iskallt i morron.. men men

ska iaf snart sova, men övervägen att duscha nu så jag slipper det i morronbitti, men vet inte, är jättetrött även om jag legat i soffan HELA dagen..

ska bli skönt med helg sen, även om jag har stallhelg, men då får man tänka på lite annat, ska kasnke ut och köra muppen då oxå, men vi ser ju, beror på hur kallt det är :)

nefaan nu ska jag göra å vettigt (nästan iaf)

Kan väll lägga upp en bild på min nya klass, och mst säga att jag verkligen gillar den ! så är det nån i klassen som ser det här, ta det som en komplimang ;) haha


ciaooooo

24 november

Sitter hemma hos Jonathan som sover, har precis duschat och insåg när jag vaknade kl 9 att jag skulle ha varit på skolan 8.20 för att skriva ett prov.. suck, jaja, får väll göra det nästa vecka då, men börjar på typ 1 timme så ska torka håret och fixa mig strax, och hoppas slöfocken vaknar så man får sig nå frukost ;)

ville bara updatera er lite, och förresten om ni inte hör av mig på ett tag e jag troligtvis död då vi ska ha skridskor på idrotten.. och jag hatar det ...


måste ju tillägga att jag och Jonathan firade 3 månader igår <3
ciaoooooooo

22 november

ojsan, hade tänkt skriva igår, men så blev det inte, för det hann jag inte innan jonathan kom, och i lördags var jag i sthlm, och mst bara säga det att jag är fruktansvärk äckligt less på mat för tillfället! för det är typ det enda vi har gjort i helgen.. bara ätit, ätit och åter ätit... iaf jag, men jag kan ju inte låta bli när det är gratis och don har en gratis mjukglassmaskin med.. iså det är intemitt fel faktikst.. men har gått upp 3 kg (till) så nu blire seriöst inge mer slisk! ska prova springa lite på gymet nån dag med då jag tycker att det är alldelens för kallt för att prova utomhus, har ju käkaat nya medicinen i lite mer än en veckam så om den hjälper borde jag se lite skillnad på andningen, men vi ser juh.

ska inte skriva så mkt mer för ska på praktiken, men jag tycker att det är väldigt kallt ute så är inte vidare taggad alls på att fara dit, men men är alltid kul när man väl är där, men jobbigt innan man kommit dit.. :)

kanske skriver ikv!

ciaooooooooo

19 november

Blir bara kort inlägg för ska sova nu, ska trots allt upp 5 i morron !! fy faan säger jag bara !

skrev ett inlägg på religionen idg, men det gick tydligen inte att lägga upp det, så det vsr ju lagomt kul... eller ??

men har typ preccis kokkit hem, har varit hos lisa och bakat pepparkakor med lisa,katt,sara och helena ! mycket skratt blev det då :)

Men drog hem innan dom slog på filmen, annars skulle jag inte ta mig upp i morron, hehe :P

var och red donna idag oxå, red ju med evve och joggis som alltid, och faaaaaan vad kull det var ! vill verkligen göra det igen snart!!!

men nu ska jag sova, och jag set att det är jättemkt stavfel i inlägget, men jag orkar inte bry mig.. för jag e trött !!

ciaooooooooo

18 november

Tjaa!

känner mig ganska duktig som kommer ihåg att skriva idag :P men blir bara ett kort inlägg för har snart bråttom :p

Ska iväg och träna på stepin med tessa, nog för att jag har träningsvärk sen sist, men men det blir nog bra ändå, ska dessutom köra dit med tessa i bilen ;) hehe hoppas att vi överlever ;P men det tror jag nog ;)

har avrit en ganska chill dag idag, har inte varit på skolan alls, men har haft praktik och började 7, så det var lite jobbigt, men det är såå kul att vara där :) kasnke till och med får helgjobb där ibland ! :) jag menar, hur perfekt skulle inte det vara ?

när jag kom hem därifrån vare bara en massa chill tills jonathan kom, pluggade lite och så, sen kom mamma hem och hjälpte mig med det sista, så i morron blire att lämna in sista saken jag ska göra på företagsekonomin :) känns riktigt skönt att man e klar med den kursen, tex så slutar jag 9.40 alla fredagar ;) och det e godejävlanice ;)

men ska skriva en logg om dagens praktik nu till min lärare, sen byta om !

ciaooooooooo

17 november

Ojoj, glömde skriva igår ;) ops my bad.. men nu kommer det ett inlägg och den som vänar på nå gott.. ;)

Nåja, livet leker , jag mår bra och har startat en ny livsstil :P eller nästan det iaf, men jag har slutat ätaonyttiga saker och har hållt mig i flera dagar nu ( nytt rekord för mig?) nä, skämt åsido, men det känns som att det kommer gå vägen det här, efter skolan gick jag och katarina till coop och köpte ltie saker, jag köpte en ananas,3 passionsfrukter, en mango och en låda physalis :) tänkte göra en exotisk fruktsallad till mig och mamma ikväll när vi är själv, just nu sitter jag och dricker ett glas nypressad apelsinjuice och bara njuuuuuuuter ! det är nog bland det godaste som finns, och nyttigt är det också, massor av bra C-vitaminer till min kropp ! :D

får se vad jag gör till middag idag, igår gjorde jag en jättegod kyckling- och pastagryta :) Suuuuupergott verkligen! hmmm vänta nu.. tror det blev lite rester över, så kanske tar det till middag idag med !

Sen är jag nästn helt pluggfr nu också, men ska nog göra lite företagsekonomi ikväll ändå, det e ju trots allt det sista jag ska göra på den kursen :)

Men nu mina vänner ska jag gå ner och tända en brasa, tycker att det är lite kyligt!

ciaaoooooooooo

15 november

Chill dag på skolan kan jag lova !
Började 10 med matte.. hade mouhttin (stavning vet nog ingen förutom han!!) samma lärare vi hade förra året, och han e typ blåst.. men men vi har iaf 2 st praktikanter som pluggar till lärare med på lektionerna så dom fick hjälpa ist :P
sen lunch, och eftersom jag går på diet nu blev det ett äpple till lunchen, var fortfarande mätt från frukosten då (måltidsersättning + halvt äpple).
Nästa lektion var engelskan, och jag skulle ju ha gjort ett prov då, men hanf rågade om jag ville göra provet i morron ist och göra en annan uppgift på den här lektionen ist, visst tänkte jag, varför inte lixom ?
haha men till det roliga i det är att jag fick ett sms av katt ikv att vi inte har nån engelska i morron, för att tryggve(läraren) tydligen inte kunde komma elr nå x) haha så blir att göra provet nästa vecka då :P

fick tillbaka 2 prov på svenska sen.... fick g på omprovet i psykoligi, tack och lov, men IG på candide-boken, men som tur är har hon valt att mann inte behöver göra om det även om det inte gick nå bra :P så det var ju lite possitivt iaf :)

sen bar det hem och iväg till praktiken här i heden, fick göra det vanliga där.
Kl 16.55 satte jag mig i bilen och KÖRDE till travet med mamma som sällskap ;) gick jättebra faktiskt! :) höll i kurs med pernilla, och sen körde jag hem igen :)

kom på nu att jag har några loggböcker att skriva till min lärare om praktiken, så ska göra det nu då jag inte har nå andra läxor ! kanske läsa lite hästfärger oxå då jag ska ha prov i det snart :)

ciaooooooooo



jag å min älskling <3

14 november

Tjaa!!

Dags att skriva igen då ;P

sitter och äter lite kvällsfika, dvs en skål med 2 skurna apelsiner med lite yoghurt och müsli i :P verkligen ASGOTT !
Borde egentligen sitta och plugga nu, men tänkte skriva lite innan, annars kommer jag inte orka det sen :P

Idag är det farsdag som har friats med att brorsan kom förbi med barnen och vi åt lite gomat :) sen efter det lite fika (:@!!) vid 2 for jag och mamma till mormor och morfasr och vasr där ett tag, även moster och hennes sambo var där, så jag hjälpte henne med sin nya touchtelefon ;) med lite blandade resultat.. men i slutet tror jag faktiskt att vi hade lyckats :P så fikade igen ! (:@!!!!!!!!) innan vi for hem..

Pluggade (!!) faktiskt lite när jag kom hem , sen for jag och mamma ut och övningskörde ;) gick faktiskt jättebra ! var till ok och tillbaka plus lite på en körbana :) i morron blire nog att köra till travet!

när jag kom hem såg jag lite hockey, men det var inte så kul när sverige loosa.. jaja, inte för att jag egentligen bryr mig, men när jag kollar tycker jag faktiskt att dom kan vinna..

imorron äre fullt upp hela dagen ! men det är det alltid på måndagar..
först  skola, sen praktik i heden, sen hålla travkurs ! dagen börjar 10 och slutar typ 19.45 utan någon längre paus :p

ska se till att få i mih yoghurten nu så jag får börja plugga nån gång, för vill inte äta yoghurt i sängen där jag pluggar.. sås ak iväg å tända ltie ljus ( eller kasnke en brasa rentutav?!) och börja plugga !!

Ciaoooooooooo



kom även på att jag måste fixa designen på bloggen... hmm nån som är frivillig att hjälpa mig med det ?!

11 november

Jahapp, kände igår att jag hade lite ont i halsen , men var väll som inge mer med det, för det e ju ganska vanligt för mig, men nu imorse när jag vaknade, kunde jag inte svälja alls, halsen är jättetjock, och vaarje gång jag sväljer får jag jätteont i nacken, plus att jag har yrsel och feber! kul liv va ?
Så idag for jag inte på praktiken för det kändes verkligen inte bra i morse, nu har mamma ringt till läkaren så vi väntar på svar, men mst ändå ner till stan för att hämta p-pillrena... suck.. vettefaan om jag orkar det alltså..

jaja nu ska jag väll försöka få in lite positivt i inlägget oxå, om jag nu kommer på nå..

(efter ca 40 seks betänketid)

nupp blir inget positivt nu, för nu är faan inget positivt..

Kommer med en till rappotr ikv !

ciaaaao

10 november

Hehe, skulle ha haft 4 prov den här veckna, med det ändrades till 1 ;)  haha inget jag klagar på iaf :P

Har skaffat mig lite vuxdenpoäng idag då jag var och handlade, och inte nog med det, köpte även en blomma som jag för bara nån minut sen planterade i min klarröda snygga kruka :) Men det e sånt som måste göras, och är man själv hemma är det bara att fixa det :)

blir nog inte ett så lång inlägg för om 15 min kommer bussen, ska till Jonathan (som är min pojkvän för er som inte hängt med:)) jag, han och Hellström ska på hockey, Boden spelar mot Luleå rebels.
¨Hade iaf ett prov idag på skolan, och det var i psykologi, ganska intressant faktiskt, men mycket konstiga ord att lära sig.. så det gör det hela lite svårare, men tror att jag klarade det, var ju ett omprov då jag inte klarade provet första gången, men det borde jag ha gjort nu :)

imorro har jag praktik från 7 på morronen till lunchtid, sen ska jag på ungdomsmottagnningen coch fixa mer p-piller då mina tagit slut :)

blää, sitter och tittar på ett par solglasögon som jag hade på kanarieöarna och jag vill bra tillbaka !! att kunna ligga och sola till 5 på eftermiddagen är inte ofta, och det var sååååå skönt !
Undra när man får fara utomlands nästa gång ? ;P hoppas att det inte dröjer alt för länge bara ^^

mst se till att fixa mig nå helgjobb så jag får pengar, det behöver jag verkligen men frågan är om jag har tid med det eller om det blir för mkt med hästar,skolan,jobb och självklart måste jag ju offra lite tid på Jonathan ;P
såå då kan det bli lite mkt, men man kan ju prova och se, mest troligt blire på typ kvantum eller coop, men vi ser ju.

inte så länge tills man får lön från travet heller:P får ju lön nu när jag håller i en kurs på måndagar, får allt i en  sammansatt  lön till jul, så det ska bli riktigt nice, då kan man köpa julklappar och så :)

Haha blev lite längre än vad jag hade tänkt, men fick ändå med ganska mkt tycker jag !?

Men nu ska jag göra mig iordning och fara iväg, men det e sååååå kallt ute att det inte känns taggande alls att röra sig ens i närheten av ytterdörren.. fattar mig inte på dom som gillar vintern.. dom kan aldrig ha kört häst, för det e askallt att göra det.... jaja

kan bjuda på en bild från kanarieöarna ;)


Dags att dra igång :)

Ja, då var det dags att dra igång bloggen igen, mkt har hänt sen sist jag skrev, bla har jag varit utomlands på Kanarieöarna :) det var superhärligt och vissa av dagarna hade vi kring 30 grader varmt, och det är varmt för att vara den här tiden på året, så det var riktigt Nice :) tänkte bara skriva ett kort inlägg medans jag väntar på tessa :) vi ska träna så är på step in och sitter i en massagefotölj :)

RSS 2.0