29 december

 

 

Eller ?? ;)


28 december

hade tänkt skriva ett längre inlägg idag om en massa saker och lägga upp bilder på saker jag köpt, men jag orkar inte det nu, för jag är sjuk och trött.. så det får bli imorron ist, har iaf en ny telefon nu som jag verkligen är jättenöjd med ! :) en HTC Wildfire :)

men nu ska jag sova ! Godnatt

26 december

Hallå..

Mår  inte så bra nu, är astjock i halsen, snorar, hostar ,nyser,fryser och är hängig... inte bra alls.. vill inter vara sjuk nu, har inte tid att vara sjuk nu, KAN INTE VARA SJUK NU.. så är det bara , för på nyår smäller det, då jävlar ska det festas och umgås med massa trevliga människor, och då kan jag ju inte vara sjuk ?! :(

Blir iaf att sova snart och vakna upp tidigt imorron för att fara till piteå och shoppa men mamma och syrsorna ;) (och ja, jag kallar dom för "syrsor" då jag tycker att det passar eller nå ? ;))

blir nog ingen bild idag, för somnar seriöst snart, hoppas bara att jag kan sova !

Måste bara sitta och räkna ihop hur mkt pengar jag kommer ha nu framöver

Med Mobilen HTC Gratia:

600 (lön)                                                         -400 (skor)
+500 (julklapp)                                                -550 (naglar)
+300 (lön)                                                       -675 (naglar)
+100 ( "av pappa")                                       -ca 2000 (telefon)
+1900 (lön)                                                     -300 (telefonräkning)
+1075 (studiebidrag)                                        -700 (naglar)

=       4175                                  -                       4625                                                = -450


Oops...

Faan blir ingen shopping för mig imorron .... kuuuuuuuuul... eller ?


men om jag tar en annan mobil (HTC Wildfire) än den jag tänkt (HTC gratia) Blir det lite annorlunda...

Med mobilen HTC Wildfire:

600 (lön)                                                         -400 (skor)
+500 (julklapp)                                                -550 (naglar)
+300 (lön)                                                       -675 (naglar)
+100 ( "av pappa")                                          -500(telefon)
+1900 (lön)                                                     -300 (telefonräkning)
+1075 (studiebidrag)                                        -700 (naglar)

=       4175                                  -                    3125                                                  =      1050


Deeeet ser bättre ut, tror vi gör så istället, får inte en lika snygg telefon, men vafaaan, den duger, den är då bättre än den jag har nu ;)

Nä nu har jag lekt klart ;P godnatt !!

25 december

Hallå :)

Underbar jul med familj och släkt, riktigt mysigt har det varit :)
fått en massa fina saker som är mkt välbehövliga :)
även fått så jag kan göra Riktiga "salongnaglar" av syrrorna och brorsorna, är typ assvårt, men gick ganska bra har gjort på mamma, annica och annelie :)

fick 500 kr av mormor och morfar så tänkte köpa till lite saker som man behöver för att det ska bli extra bra :)
riktigt kul, även fått bla en iCurl, nyårskläderna, smink,digital fotoram, underställ,skidglasögon,ansiktsmask att ha när jag kör häst, en halsduk, trosor, batteriuppvärmda vantar ochsäkert nå mer :)

av jonathan fick jag ett presentkort på makeup store på 500 kr, biljetter till en hockeymatch, ett armband, en docka(!!??) och ett par strumpor :) <3

men ska ta å redigera lite bilder och så nu :)

Lill-Mysan :)



Naglarna jag gjort på annica :)

23 december

Ja imorron är det julafton och jag känner mig som 3 år igen då jag längtar hur mkt som helst !! men hinner inte skriva nå nu då jag ska se film med syrrorna :)

men lite julbilder kommer :)








22 december

Bättre uppdatering på G ;)

Men bli bara ett snabbt inlägg då jag far till pojkvännen sen :) <3 4 månader tillsammans med min underbaraste älskling imorron <3

idag har det varit en riktigt bra dag ! :) först avslutning på skolan med fika å nå myysiga flickor ! :) creds till er för att ni kom ! <3

efter det vr det kyrkan, men kan tyvärr inte vara där utan att koppla ihop det med massa hemska saker, men det är så jag är, och kommer nog alltid vara..
Stan sen med syrran och lämnade in telefonen igen, den mst tydligenha varit på verkstaden 3 ggr innan man får en ny men kommer reklamera den direkt den kommer tillbaka, det var han i kassa på the phonehouse som sa det, så då gör vi det, blir att byta upp sig till en HTC Gratia då :)

efter det for vi hem och syrran bakade lussebullar och jag monterade och dekorerade ett pepperkakshus :) faaaasen, glömde ta bilder på det, men bilder på det kommer i morron :P looovar !
sen for jag iväg och hämtade upp rebecka och for och gjorde mina naglar, tog 2 ½ timme (a) men snyggt blev det ! :)

varit och tränat med ricard ikv och var ASJOBBIGT !!  haha kommer ha träääningsvärk i morron !! x)



resultatet av 2 ½ timme hos nagelfixaren ! :) (P.S vill ni ha 10% rabatt hos annas nageldesign så har jag det att dela ut, bara att höra av er ! ;) D.S)



Lite egobilder...


lite till..


och en till .. men måste bara få visa hur långt mitt hår har blivit ! :)



21 december

Ojoj! Nu har det längesen sist !! sorry !!!

Har bara inte tänkt på att blogga, men fick en påminnelse av en kompis.. som tyybligen tyckte att jag skulle dkriva på bloggen.. känn dig inte alls utpekad martina ;)

Nåja tänkte ändå bara skriva lite snabbt, ska iväg med bussen om 30 min ( insåg just när jag skrev det hur brättom jag egentligen har !!) och hinna väcka Jonathan och få upp han ur sängen, bestämma vilka kläde jag ska ha sminka mig och fixa håret, vart precis änu mer stressad när jag insåg hur mkt jag har att göra, men ändå fortsätter jag skriva..

fick hem lite kläder igår från H&M och tänker nog behålla allt, ett par leggins och en topp, kommer nog ha det på skolan idag om det vill sig ;)

men ska bara slänga in lite bilder på det jaag fått hem och sen blire fix för skolan :)


(2 min senare) börjar sminka mig nu undertiden min snabba dayor laddar upp bilden..


Så ser toppen ut, fick ingen bra bild på hela, men det där är dekorationen iaf :)


så här ser legginsen ut :) vnliga men gillar dom ändå :)

15 december

Tjobre !!

Är inte jättebra på att uppdatera , men så är det , gör det när jag har tid och något att skriva om :P

hade luciatåg på travet imåndags, jag som hade fixat det mesta med det och det blev faktiskt bra, lite stressigt på slutet innan vi skulle in på banan, men annars fungerade allt bra !

Sitter nu och lyssnar på julmusik, gjort ett julkort och dricker färskpressad apelsinjuice, 2 glas ! (a) på 30 min går bussen, ska till stan då och köpa min secret santa, sen även köpa en ny blomma till mitt fönster om jag hittar nån, sen till skolan för 2 lektioner varav ena är idrott och vi har bad, så måste gå till badhuset, och kallt är det ute.. illa, men så är det, ska faktiskt bli lite kul ! :)

men nu måste jag skynda mig, måste ju hinna raka benen !! :p x)


12 december

12 dagar har gått av december, 12 dagar kvar tills man får öppna julklappar 12 dagar kvar till en av årets stora höjdpunker är över, har längtat enda sen den 25 december förra året till den 24 december detta år, är det bara jag som känner mig som ett litet barn och knappt kan sova natten till julafton ?
Har ju redan fått de mesta av mina julklappar och vet nästan allt jag kommer få, men det är bättre än när man var liten och inte fick det man ville, nu bestämmer jag (till viss del) vad jag ska få , så jag vet att jag tycker om det, och det tycker jag är riktigt bra.

sitter ochlyssnar på julmusik nu och bara lääängtar till julen !

har förövrigt jobbat idag och insett att det är nå fel på mig ( som vanligt ) fel i axlarna, i handlederna och i nacken, men det är lugnt, jag överlever, det är sällan allt är som det ska med mig.. justeja glömde ju nämna att jag har ont i halsen oxå.. great.. faan så less jag blir !! arbetsskadad och jävlig när man är 17.. känner mig faan som 50.. om inte till och med 90...

väntar på att den underbaraste ska komma, och innan han kommer ska jag hinna duscha, så mst se till att bli klar med det här inlägget och inte göra en massa annat hela tiden ;)

men nu får det nog räcka för idag ska ju upp normaltid i morron för missar min sovmorron pga luciatittande :)


ett år sen nu, faan vad allt har förändrats, och det är jag jävligt glad över


With every bit of me, with all my heart
with every single breath I'm gonna love you

10 december

Hej..

är lite smådepp nu.. känner att jag håller på att falla tillbaka lite i samma spår som förra året, allt känns jobbbigt med skolan och har massa saker att göra och kan inget typ, känns inte alls bra, har dessutom ont i typ hela kroppen, alla muskler värker och stärre delen av lederna i kroppen med, och inte nog med det så har ledkapseln i tummen börjat göra ont igen.. bläää, bara så less nu, vill fara och shoppa, blir alltid glad då...

Fick iaf en ny overall av pappa idag, riktihtg välbehövligt då min sprack förra helgen, jättenäjd är jag med den, fick en ansiktsmask ( inte en sån man kletar på och se tvättar av ) utan en sån man har i ansiktet när man kör på vinter, och ett par skidglasögon, så kommer förhoppningsvis inte frysa så mkt i vinter iaf ! :)

blää.. nu är jag less, godnatt..

egobildbomb !!


EGOBILDBOMB!!!












9 december

Blir ett snabbinlägg för ska snart och träna men måste ju visa vad jag har köpt idag !!
och mst ju bara säga det att jag ÄLSKAR att shoppa, och det kasnke lisa märkte idag.. det är illa när jag har pengar för jag köper en massa saker då, men är förbannat nöjdmed ALLA köp jag gjorde idag !!


bilder kommer i det här inlägget (förhoppningsvis) om datorn bara vll tänka liiiiiiite snabbare !!!

håller på att ladda upp första bilden nu, men det tar en jääävla tid !! ochd et har jag inte för tillfället !! :O


lite dåliga färger på bilden, men så ser linnet ut som jag köpte !


struuuumpbyxorna  :D


köpte armband oxå, men kom jag ihåg att ta kort på dom ?? ne skulle itne tro det.. jaja ska iväg och träna nu om hmm.. 3 min och jag sitter i underkläder.. stressigt :D

6 december

hejsan !

Idag har det hänt lite saker så kolan .. bran i våran korridor på en av våra toaletter, så hela korridoren är avstängd i morron för att polisen ska säkra bevis, så blir att samlas i aulan imorron och höra vad dom säger, kanske man slipper ha lektioner då ?? ;)

har haft praktik idag oxå, och jobbade ju där igår, och ska jobba där på söndag och höll sista kursen på travet idag, så känner att pengarna snart rullar in ;)

hade mina nya skor idag på skolan iaf, och hah var ganska trött i fötterna när jag slutade men dom ska bli vana, men kunde inte ha dom ute, har seriöst inget fäste alls i dom snacka om bambi på hal is xD men men :P

Håller även på att planera inför luciatäget som vi ska ha på travet den 13 när det är tävlingar. hoppas att det blir av och att det blir bra ! :)

5 december

Hallå!

Kom bara å tänka på en sak när jag skrev rubriken, att det är ju faan december nu, har väll egentligen inte tänkt på det än, men snart är det JULAFTON fatta chill, och jag kommer ha en massa pengar snart oxå, och kan ju bara säga att det är JÄVLIGT nice ! pengar från travet, lön för att jag jobbade idag ( och förhoppningsvis ) några fler ggr, lön av travet för att jag hållt i kurser :P
så det kommer bli nice !!
men jag har lite beslutsångest över ett par skor, vill ha dom, men vet inte riktigt tll vad :O men dom e ju såååååå snygga !! så gott folk     SKA JAG, eller SKA JAG INTE !?!?!



så ser dom ut, kan man annat än älska dom ?!

4 december

Oj längesen sist nu IGEN.. illa mäste skärpa mig !!

men hinner bara lägga ut lite bilder sen ska jag iväg och sjunga med tjejerna, är ju lucia i vårat lucatåg, och det är jättekul !!:)

men här kommer lite bilder på vilka nyårskläder jag ska ha iår ! :)


nytt halsband men "gamla" skor :)


Ny kavaj


nytt svartguldigt linne


nya blanka leggins

RSS 2.0