28 januari

haha 10 dagars blogguppehåll.. hmm illa, men ska verkligen försöka skärpa mig, men jag vet lixom inte vad jag ska skriva om :S händer typ inget nuförtiden...

jaja blir iaf bara ett snabbt inlägg idag för snart kommer emil så ag ska sitta barnvakt åt honom undertiden ehlin är på stepin  :) funkade superbra sist så det borde göra det idag med :)

sen sitter jag och funderar lite, har tappat 3 av ina lösnaglar nu, och det känns jävligt kasst, men kommer inte kunna ha dom varken vecka 6 eller vecka 7 då jag ska vara i stallet varje dag då, så snart ryker dom, dessutom är jag ganska less på dom, eller på henne som gör dom, för hon får don inte att sitta på mig, dessutom går det jääääävligt mkt snabbare att skriva utan dom.. har ju tappat på båda pekfingrarna, därför jag vet det ;) sen kanske det blir lite stavfel här och där, men hallå, jag ha inte varit utan lösnaglar sen höstlovet x)

har ju börjar sätta igång jako mer seriöst nu och det går jättebra, han känns finare och finare för varje gång, men ändå inte jättefin än, men det kommer nog med mer träning :)

haha fick ett par spetsleggins igår av mamma, har aldrig haft det förut, men jag gillade dom faktiskt :) taaaack mamma :)

åhhhh villl utomlands igen !!! hehe jag och mamma tyckte att det var en bra ide att vi skulle fara på höstlovet igen då jag faktiskt fyller 18 till hösten ;)  hehe pappa tyckte faktiskt inte att det var en så dum idé så man vet aldrig, men vi får väll se, det kostar ju en heeel del.. ahha men gillade argumentet jag gav:
jag: " men jag är ju faktiskt din enda dotter som någonsin kommer fylla 18!"
pappa:" ja kanske för att du är min enda dotter?"
haha :P

men men nu får det nog räcka för den här gången :)

18 januari

Jävlar ! det tar sig, inlägg 2 dagar i rad ;) haha nä men sitter bara och funderar lite, fyller ju faktiskt 18 iår och då ska jag göra en tatuering, om inte 2 till och med..

Texten "don´t make a girl fall in love with you if your not ready to catch her" kommer nog bli ena, den texten passar så jävla bra in på mig, och den har jag faktiskt funderat på i över 1 år ( sen mitt liv förjade falla samman med andra ord) men sen även någon liten tatuering på benet. eller i nacken, vet dock inte riktigt hur den ska se ut, men något i stil med nån av syrrans, inte likadana såklart,  men sån stil på dom, ska se om jag kan gräva fram nån bild på dom :)

Så ser hennes ut, ingen vidare bild på den på benet, men ni ser ju typ stilen på den iaf :)




Haha ojoj, fiiina bilder ;) men där är ställena som jag funderat över, texten "Don´t make a girl fall in love with you if your not ready to catch her" på armen eller typ ljumsken(? vet inte riktigt vad man säger, men typ vid troskanten!:) ).
Och den andra tatueringen som bara är ett mönster på antingen benet eller i nacken :)

Vad tror ni om det ? vet ju ännu inte om det blir den texten, men jag gillar den.. mycket..

17 januari

oooops.. kanske ska lägga ner bloggen ?? vad säger ni, jag är ju inte direkt bra på att uppdatera det..
men det får bli senare i så fall..

borde egentligen inte blogga nu, för är väll inte riktigt på humör för det.. hela dagen har varit skit och jag har varit sur hela dagen.. kul.

men tänkte lägga upp lite bilder så slipper jag skriva så mkt om vad jag har gjort.

Jag hsr bakat en kaka (mycket intressant, jag vet, men tyckte faktiskt att den var ganska fin och god!)



Ridit Donna Sarina 2 ggr, älskar den hästen, heeelt underbar


Jobbat när det var typ -30 ,kallt men sååå fin utsikt !



Även börjat köra den här muppen mer seriöst <3

7 januari

Hoppas att dom flesta kan räkna ut att inlägget under INTE ärskrivet av mig, utan av jonathan ;)

Jonathan

Måste ba berömma min älskade pojkvän över hur bäst han är. Finns fan ingen bättre i sängen/bilen/skoltoan/under bordet/soffan/snödrivan/hellströms rum osvosv :) loveee <333 TIHIHIHI

6 januari (!!!!)

Nu känner jag mig lite dum, har lovat er en massa bilder och inlägg, emn har jag gjort nått ?? nej inte det, vet egentligen inte varför, har kollat in på bloggen nån gång, men tvekat varje gång jag tittat på "skapa nytt inlägg"-knappen..  vet inte varför men så hare varit, men tänkte komma med lite bilder och så nu iaf :)

har ju hänt massvis med saker då det var varit nyår och allt !! hade askul på nyår och var med massa trevliga människor, kommer helt klart bli ett nyår att minnas ! lär inte glömma förra årets nyår heller, men kan ju lova er att det här året var LAGOMT mycke roligare!


från nyår ;)


fotade syrran (fler bilder på facebook)




Nån annan än jag som ser nån likhet ?? Katherine från Vampire Diaries ;)


jaja nu ska jonathan ha datorn :)


RSS 2.0